MUUT RYHMÄPALVELUT

Olipa ajatuksenanne leirikoulu, rippi- tai muu leiri, juhlat, näyttely, koulutus, luokkakokous, kokoontumisajot, seminaari, konsertti tai vaikka retriitti niin me täällä Paljakassa autamme mielellämme järjestelyissä ja tarjoamme käyttöönne tarvittavat majoitus-, ruokailu- ja aktiviteettipalvelut sekä tilat.

Viihtyisän hotellimme lisäksi teillä on mahdollisuus käyttää erillisen sopimuksen mukaan myös vieressämme sijaitsevaa Paljakkataloa. Paljakkatalon liikuntasali, auditorio/elokuvateatteri sekä muut tilat tarjoavat mahdollisuuksia sisäpeleistä kokouksiin, koulutuksiin, seminaareihin, konsertteihin tai vaikkapa yksityisen elokuvanäytöksen järjestämiseen.

Paljakkaa ympäröivä luonto antaa upeat puitteet ulkoaktiviteetteihin. Omien ohjelmienne lisäksi kauttamme on saatavilla sekä erä- ja luonto-opas että muita hyvinvointipalveluita. Osaamisemme ulottuu myös sosiaali- ja terveysalalle ja luontoavusteiset ryhmätoiminnot ovat mahdollisia myös erityisryhmille. Emme arkaile ehdottaa melontaa, kalastusta, lumikenkäilyä, lyhyttä tai pitkää patikointia, survival-päivää, mielipaikka harjoitteita metsässä, iglun rakentamista, kävelykokousta tai joogaa metsässä saati virkistyspäivää luonnossa nuotioruokailuineen. Näissä tilanteissa olemme mielellämme positiivisesti ihan pihalla, jokaisena vuodenaikana.

Lisätiedot ja varaukset info@hotelpaljakka.fi, puh. 020 741 11 009